dimarts, 12 de juny del 2012

Visites a l'hort urbà!

Fa uns dies que, durant la nostra visita a l'hort urbà, vam observar una cosa molt rara a la nostra taula de cultiu. Hi havia un forat a la terra, de manera que les cebes quedaven a l'aire i, al costat, hi havia una muntanyeta de sorra. Sorpresos per la situació, vam decidir tornar a estrendre la terra per cubrir les cebes. Però, aleshores, a sota de la muntanyeta de sorra ens vam trobar una sorpresa; caques! Després de molt pensar, estem bastant  convençuts que es tracta d'un gat que li ha agafat carinyo al nostre hort i que, sovint, li fa una visita per deixar un regalet entre la seva sorra.


Tenint en compte que, quan anem a l'hort, sempre remenem la sorra per plantar, observar, regar i demés, hem cregut convenient posar alguna solució a aquest problema ja que no és molt agradable trobar-nos amb les mans plenes de "caca". Hem comprat una safata de plàstic i sorra especial per gats i l'hem col·locat en un raconet de l'hort. A més, per convidar al gat a fer les seves necessitats en aquest racó, hem posat els seus excrements i una palada de sorra de la taula de cultiu.


De moment, la nostra idea no ha funcionat gaire ja que segueix remenant la taula i dexant allà les seves "cosetes" però nosaltres no ens rendirem.


Si algú té alguna idea o suggeriment de com solucionar aquesta situació, podeu deixar un comentari o escriure un email a comissioambiental@vergesalut.com. Moltes gràcies!


A continuació, us deixem algunes fotos d'aquesta "agradable" situació.


(text escrit per 3r A i 4t B)






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada